Πίστη για το 5-0 από τον Μπαρτζώκα εν όψει Ζιελόνα

bartzokasΟ Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα πετύχει την 5η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στην Ευρωλίγκα, αύριο Παρασκευή, στο ΣΕΦ, όπου υποδέχεται την Ζιελόνα Γκόρα.
Πιο αναλυτικά:
«Αύριο ολοκληρώνουμε τον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας, ελπίζουμε με μία καλή πιστική εμφάνιση και αν είναι δυνατόν τη νίκη, ώστε να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Τώρα κοιτάμε δύο πράγματα, τον αντίπαλο που απαιτεί σεβασμό. Κέρδισε τη Σιένα, έχασε από τη Γαλατά στο τέλος και το δεύτερο πράγμα που κοιτάμε είναι πως θα κάνουμε μικρές αλλαγές για να καλύψουμε το κενό του Σίμονς για το αυριανό παιχνίδι. Είναι κάποια συστήματα που πρέπει να κάνουμε με τους ψηλούς, αλλά και συνεργασίες».
«Το να παίξεις απέναντι σε μία ομάδα που έχει πάρει την Ευρωλίγκα είναι μεγάλο κίνητρο. Θα παίξουν ελεύθερα. Διαθέτουν κάποιους Πολωνούς διεθνείς με ικανότητα, αλλά και ξένους που της δίνουν μία ποιότητα. Ο Χοτζ που είχε πέρυσι και έφυγε ήταν βασικός της παίκτης. Δεν είναι μία ομάδα, όμως που αν παίξουμε καλά θα μας βάλει προβληματισμό. Ζει αυτή την εμπειρία όσο περισσότερο μπορεί. Αυτό την κάνει επικίνδυνη, αλλά αν είμαστε όπως πρέπει πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».