Πελέ και άλλοι σταρ στην κλήρωση του Μουντιάλ την Παρασκευή

brazil 2014 ceremonyΗ αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση του Μουντιάλ 2014 ξεκίνησε. Η ελληνική ποστολή θα μεταβεί στη Βραζιλία την Τετάρτη, προκειμένου να πάρει μέρος στη διαδικασία της Παρασκευής.
Ο θρυλικός Πελέ θα έχει παρουσία έκπληξη στην κλήρωση της Α’ φάσης του Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στην Μπαϊα. Στην κληρωτίδα θα είναι οι 32 εθνικές ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας. Σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή του παγκοσμίου κυπέλλου παρών στην κλήρωση θα είναι και ο 73χρονος «μάγος», ο οποίος θα έχει παρουσία έκπληξη στην εκδήλωση, που θα διαρκέσει όσο ένας αγώνας (90 λεπτά).
Επίσης στην εκδήλωση της κλήρωσης θα συμμετάσχουν κι άλλες οκτώ μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, ένας από κάθε χώρα που έχει κατακτήσει το τρόπαιο. Πρόκειται για τους: Καφού (Βραζιλία), Λόταρ Ματέους (Γερμανία), Ζινεντίν Ζιντάν (Γαλλία), Αλσίντες Τσίγια (Ουρουγουάη), Τζεφ Χαρστ (Αγγλία), Μάριο Κέμπες (Αργεντινή), Φάμπιο Καναβάρο (Ιταλία) και Φερνάντο Ιέρο (Ισπανία).