Πάτρα: Τον αναζητούσαν για τον άγριο ξυλοδαρμό 31χρονου έξω από κλάμπ στην περασμένη εβδομάδα και τον συνέλαβαν σήμερα στη …λαϊκή-Στη ΜΕΘ το θύμα

Πάτρα: Τον αναζητούσαν για τον άγριο ξυλοδαρμό 31χρονου έξω από κλάμπ στην περασμένη εβδομάδα και τον συνέλαβαν σήμερα στη ...λαϊκή-Στη ΜΕΘ το θύμα Ο 37χρονος αλλοδαπός είχε μόλις αποφυλακιστεί

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας ένας 31χρονος που το περασμένο Σάββατο τραυματίστηκε σοβαρά οταν τον χτύπησε ένας 37χρονος έξω από κατάστημα διασκέδασης στην οδό Ηφαίστου.

Το θύμα υπεβλήθη μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι ενώ ο δράστης του αιματηρού συμβάντος συνελήφθη σήμερα λίγο μετά τις 10.30 το πρωί στη λαϊκή αγορά στην περιοχή Ταραμπούρα.

Σημαντική λεπτομέρεια, οτι η τοπική αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό τρεις ημέρες μετά από τον πατέρα του θύματος ο οποίος ζει στη Θεσσαλονίκη.

Η αστυνομία αξιοποίησε το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν κοντά στο σημείο του επεισοδίου για να φθάσει στη σύλληψη του 37χρονου αλλοδαπού, ο οποίος όπως προέκυψε είχε αποφυλακιστεί πριν λίγο καιρό.

Πηγή: http://www.thebest.gr