ΠΑΣΟΚ: Να σταματήσουν οι διαρροές για την άρση της προστασίας στις επαγγελματικές μισθώσεις

index

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΚΤΕ Ανάπτυξης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θάνος Μωραΐτης, το κόμμα ζητά να σταματήσουν οι διαρροές από κυβερνητικά στελέχη αναφορικά με το ζήτημα της άρσης της προστασίας στις νέες επαγγελματικές μισθώσεις το ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρεται, το ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσει «τον θεματοφύλακα της ασφάλειας στην αγορά και δεν θα επιτρέψει να υλοποιηθούν τέτοιες προτάσεις που θα οδηγούσαν στην πλήρη κατάρρευσή της».
Επίσης επισημαίνεται πως: «Σε σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου το υπουργείο Ανάπτυξης εμφανίζεται έτοιμο να προχωρήσει σε πρόταση νομοθετικής ρύθμισης για την άρση της προστασίας στις νέες επαγγελματικές μισθώσεις.
Η συζήτηση αυτή δυστυχώς ανοίγει σε μια περίοδο μακροχρόνιας κρίσης και επιχειρηματικής ανασφάλειας στην αγορά η οποία έπληξε ιδιαίτερα το λιανικό εμπόριο.
Γι’ αυτό και ζητάμε να σταματήσει άμεσα η πρακτική των διαρροών από κυβερνητικά στελέχη (όπως απαράδεκτα έγινε και στους πλειστηριασμούς) και να προχωρήσει ο θεσμικός διάλογος τόσο με τους φορείς, όσο και με τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Σημειώνουμε ότι κανένα μνημόνιο δεν επιβάλλει αυτήν η άλλη συγκεκριμένη λύση στο πρόβλημα αλλά αναφέρεται απλά στην ανάγκη εξέτασής του.
Το ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσει τον θεματοφύλακα της ασφάλειας στη αγορά και δεν θα επιτρέψει να υλοποιηθούν τέτοιες προτάσεις που θα οδηγούσαν στην πλήρη κατάρρευσή της».