ΠΑΣΟΚ: «Δεν μας εκπλήσσει η παραληρηματική συμπεριφορά του Καμμένου»

127216-17_676783._1

Με επιμύθιο τη φράση «η θεωρία των ψεκασμών είναι ανίκητη» το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ απάντησε σήμερα το πρωί, στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, ο οποίος έκανε δήλωσε ότι το συγκυβερνών κόμμα είναι «εγκληματική οργάνωση».


Ο κ. Καμμένος μεταξύ άλλων, το βράδυ της Δευτέρας είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι: «εγώ δεν διαφωνώ ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική ομάδα» σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τζιτζικώστα, ενώ πρόσθεσε ότι: «δεν είναι μόνο ο κ. Τσοχατζόπουλος. Είναι όλα εκείνα τα στελέχη, όπως ο κ. Τσουκάτος, όπως ο κ. Μαντέλης, όπως ο κ. Παπαντωνίου, όπως όλοι αυτοί που εμπλέκονται σε όλες αυτές τις απάτες… Γιατί τους καλύπτανε;».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνέχισε: «εάν ρωτήσετε τον ελληνικό λαό, και ιδίως τους ανθρώπους που τους ξεγέλασε το ΠΑΣΟΚ, που σήμερα είναι άνεργοι, οι περισσότεροι θα σας πουν ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση. Και δεν εννοώ τους απλούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ή κάποια στελέχη τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με εγκλήματα. Εννοώ εκείνους που συγκαλύπτουν».
Ο βουλευτής του ΠαΣοκ, Γιώργος Ντόλιος, αποκάλεσε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής τον κ. Καμμένο «συνήγορο της Χρυσής Αυγής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ:

«Ο κ. Καμμένος επιβεβαίωσε χθες τον ισχυρισμό του κ. Τζιτζικώστα. Δεν μας εκπλήσσει η παραληρηματική του συμπεριφορά. Είναι ο ίδιος που έλεγε οτι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν μέλος της 17 Νοέμβρη, είναι ο ίδιος που ζήτησε να λιντσάρουν εκλεγμένο δήμαρχο και δυστυχώς μια μέρα μετά δέχθηκε ο ίδιος επίθεση στη Νίκαια.

Η θεωρία των ψεκασμών είναι ανίκητη».