Παρουσιάστηκαν και οι τελευταίοι

dabizasΠαρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού.
Ο λόγος για τους Ντάνιελ Πράνιτς, Αμπντούλ Ατζαγκούν, Άντριαν Μπαλμπόα και Βίκτορα Κλωναρίδη. Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας ήταν εκείνος που ανέλαβε την παρουσίαση.
Ο Βίκτορας Κλωναρίδης, ο οποίος επέλεξε να φορά το νούμερο 7, τόνισε αρχικά: “Γνωρίζετε όλοι την καριέρα μου. Από την ΑΕΚ πήγα στην Γαλλία.
Στην Γαλλία δεν περνούσα τόσο καλά μέχρι που με πήρε ο Νίκος και μου είπε τι ετοιμάζεται στον Παναθηναϊκό και το πλάνο με τους νέους παίκτες. Πίεζα τον εκπρόσωπο μου κάθε μέρα ώστε να βρεθεί η λύση με την Λιλ. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα στην αρχή. Η λύση βρέθηκε μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις και βρίσκομαι εδώ στον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ χαρούμενος.
Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, ξέρω ότι θα έχω δύσκολο ρόλο. Είμαι εδώ για να δουλέψω σκληρά και να τα καταφέρω. Από τώρα είμαι έτοιμος. Επί δυο μήνες καθημερινά έκανα προπόνηση οπότε είμαι σε καλή κατάσταση”.
Ο Άντριαν Μπαλμπόα δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και έδειξε πως έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του ότι θα τα καταφέρει.
Αρχικά, ο επιθετικός από την Ουρουγουάη τόνισε: “Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθιηναϊκό σε έναν από τους μεηγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Παναθιηναϊκό και όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό”.
Ο Ντάνιελ Πράνιτς δεν κρύφτηκε στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στα όσα έχει δει μέχρι τώρα από τον Παναθηναϊκό και δήλωσε ότι μπορεί να σηκώσει τον ρόλο του ηγέτη της ομάδας.
Αρχικά, ο Κροάτης μέσος φρόντισε να συστηθεί: “Είμαι ο Ντάνιελ Πράνιτς, είμαι από την Κροατία, είμαι πολύ ευτυχής που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό.
Για μένα αποτέλεσε προτεραιότητα μου από τη στιγμή που έμαθα το ενδιαφέρον. Όταν είχα μιλήσει με τον κ. Αναστασίου, πριν δυο μήνες, μου ανέλυσε το πλάνο και ήθελα να έρθω αλλά έπρεπε να βρεθεί λύση με την Σπόρτινγκ. Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν εύκολες αλλά τελικά όλα έγιναν καλά”.