Παραιτήθηκε μέσω… facebook απ’ το ΠΑΣΟΚ η Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη

alex_474_355

Τα social media και συγκεκριμένα το facebook επέλεξε η Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη, για να ανακοινώσει την διαγραφή της από μέλος του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα η κ. Σουλαδάκη τόνισε πως “Το θεωρώ όμως αναγκαίο, για μένα την ίδια και την αξιοπρέπειά μου. Εξάλλου το έχω ξαναπεί, είμαι τόσο μικρή σταγόνα, που ούτε θα το καταλάβουν”.

“Αγαπητοί μου φίλοι διαδικτυακοί και όχι μόνο, σήμερα θα ξεκινήσω την ήμερα μου, εδώ απο το σπίτι μου και το γραφείο μου στο Σίσι, με την διαγραφή μου από μέλος του ΠΑΣΟΚ με πόνο, γιατί είμαι παρούσα απο την 3η του Σεπτέμβρη.
Το θεωρώ όμως αναγκαίο, για μένα την ίδια και την αξιοπρέπειά μου.
Εξάλλου το έχω ξαναπεί, είμαι τόσο μικρή σταγόνα, που ούτε θα το καταλάβουν.
Εγω όμως θα ανακουφιστώ….
Πισωγυρίσματα, υποσχέσεις, κωλοτούμπες, και μαζί και χώρια, και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ, να ταχουμε καλά με όλους, λυπάμαι δεν θα πάρω.
Θα αυτοοργανωθώ για την δική μου αυτοτέλεια και ελευθερία!
Ο αριθμός μητρώου μου στο ΠΑΣΟΚ είναι 24825 και τον παίρνω πίσω!
Θα κρατήσω τις μνήμες μου και τις πέτρες που μας πέταγαν στην προεκλογική εκστρατεία του 1974, στον παλιό δρόμο Κόρινθο- Πάτρα, όταν μ ένα ποτάμι ανθρώπων και μείς με τον κόκκινο σκαραβαίο μας, πηγαίναμε από την Αθήνα στην Πάτρα, για να υψώσουμε την σημαία του ΠΑΣΟΚ , με μια ηγεσία που αγωνιζότανε …..
Εμείς είμαστε το ΠΑΣΟΚ που αγωνιζότανε στ «αλώνια» ενώ τώρα αγωνίζεται για τα «σαλόνια»…..
Έχω πολλά να θυμάμαι δεν θα πλήξω…..
Καλημέρα και καλή τύχη σε όλους!!”

 

 

Φωτό - Facebook

 

Πηγή: NewsIt