Παραιτήσεις από τη “Δημιουργία Ξανά”

Αναβρασμός λόγω παραιτήσεων στον πολιτικό σχηματισμό “Δημιουργία, Ξανά” του κ. Θ. Τζήμερου τις οποίες υποβάλλουν τις τελευταίες ημέρες στελέχη και συνεργάτες του κόμματος, εκφράζοντας έτσι τη διαφωνία τους με τις επιλογές του επικεφαλής του σχηματισμού και καταγγέλλοντας τον τρόπο λήψης αποφάσεων.

Προ ολίγων ημερών, την παραίτησή του υπέβαλε ο αντιπρόεδρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Δημιουργίας Ξανά, κ. Κ. Λουκόπουλος, σημειώνοντας την αντίθεσή του με την επιλογή σύμπραξης του κ. Τζήμερου με τον κ. Στ. Μάνο, ενώ σήμερα την παραίτησή του από την εθνική επιτροπή του κόμματος ανακοίνωσε με επιστολή του το μέλος του οργάνου, κ. Εμμ. Επιτροπάκης.

Στην επιστολή του ο κ, Επιτροπάκης -μεταξύ άλλων- καταγγέλλει τον κ. Τζήμερο για παράδοση σε συμφέροντα και “απόπειρα διαφθοράς”, ενώ σημειώνει ότι ο πρόεδρος του κόμματος “έπαιρνε και παίρνει όλες τις αποφάσεις μόνος του, συνεπικουρούμενος από τον Σοφέρ και τη Γραμματέα του, οι οποίοι συμμετέχουν σε όλες τις διαπραγματεύσεις, τη στιγμή που ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος του κόμματος και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου έχουν παντελή άγνοια”.

Με απώλειες και αιχμές εναντίον του λοιπόν ο κ. Τζήμερος έντεκα ημέρες πριν τις εκλογές.