Παππάς: Τα πάντα είναι έτοιμα για τον διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών

Η τήρηση του Συντάγματος σημαίνει αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών ανέφερε με νόημα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς κατά τη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου που έκανε λόγο για σημαντικές καθυστερήσεις με ευθύνη του ΕΣΡ για τον διαγωνισμό αδειοδότησης τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Παπάς επεσήμανε ότι από πλευράς υπουργείου έχουν παραδοθεί στα μέλη του, τόσο η υλικοτεχνική υποδομή και το προσωπικό όσο και η σχετική μελέτη του οικονομικού πανεπιστημίου για την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Ο υπουργός είπε χαρακτηριστικά πως είναι τα πάντα έτοιμα για να ξεκινήσει ο διαγωνισμός και το μήνυμά του προς τους υπεύθυνους είναι “ξεκινήστε”, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για άλλες καθυστερήσεις και προειδοποιώντας τα μέλη του ΕΣΡ ότι αν δεν τηρούν τα καθήκοντα τους, τους νόμους και το σύνταγμα, θα έχουν τις σχετικές πειθαρχικές αστικές και ποινικές ευθύνες.

Τα βασικά σημεία των δηλώσεών του στη Βουλή ο υπουργός τα κοινοποίησε και στο twitter

 

 

Τα μέλη του ΕΣΡ δεν καλούνται να εφεύρουν τον τροχό.Όπως όλοι μας,αν δεν τηρούν καθήκοντα,νόμους & Σύνταγμα,έχουν ευθύνες απέναντι στο νόμο

Το Υπ. ΨΗΠΤΕ στηρίζει το ΕΣΡ με κάθε τρόπο. Το μήνυμα μου για το διαγωνισμό ειναι: Τα πάντα είναι έτοιμα. Ξεκινήστε.