Παπαδημούλης:Σύντομο ανέκδοτο τα πέρι κυβέρνησης τετραετίας

DF11279C2F4FC8263EEAB8EA7C28750CΔεν θα αντέξει για αρκετό διάστημα ακόμα, η κυβέρνηση δήλωσε σε συνέντευξη του στο Βήμα FM o Δημήτρης Παπαδημούλης, ενώ επανέλαβε πως το αίτημα για εκλογές “παραμένει στο τραπέζι”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ισχυρίζεται πως δεν θα αντέξει για πολύ η κυβέρνηση Σαμαρά, ενώ το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ “για εκλογές έχει διατυπωθεί και παραμένει στο τραπέζι. Όμως, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει τη δυνατότητα να τις επιβάλλει τις εκλογές”. Ακόμα ο κ. Παπαδημούλης πρόσθεσε πως και αν βάλουν ένα τσιρότο “για να κολλήσουν ένα γυαλί που όλοι ομολογούν, και οι τρεις εταίροι, ότι έχει ραγίσει, δεν θα αντέξει για πολλούς μήνες. Όποιος ισχυρίζεται ότι αυτή η κυβέρνηση ή έστω αυτή η κοινοβουλευτική πλειοψηφία με άλλο σχήμα είναι κυβέρνηση τετραετίας, λέει ένα πολύ σύντομο ανέκδοτο”.

Ο βουλευτής ακόμα επέμεινε στην αναζήτηση πολιτικών και κοινωνικών συμμαχιών ενώ ακόμα υποστήριξε: “Είμαστε πολύ πιο έτοιμοι, πολύ πιο έντιμοι και πολύ πιο ικανοί από αυτούς που μας κυβερνούν. Ακόμα και αν ο λαός μας δώσει αυτοδυναμία, που συμφωνώ ότι δεν είναι εύκολος στόχος, θα επιδιώξουμε πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες”.