Παναγούλης: Καρνάβαλος, γελωτοποιός και ψυχοπαθής ο Γεωργιάδης

panagoulis-e1359976481139

Επίθεση με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης,  κατά του Αδωνι Γεωργιάδη, ύστερα από τη δήλωση του, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της Πολυκλινικής Αθήνας «έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο».
Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω facebook χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη «καρνάβαλο», «γελωτοποιό» και «ψυχοπαθή», ενώ ανάρτησε μια φωτογραφία παρομοιάζοντας το κεφάλι του υπουργού Υγείας με κονσέρβα με βερίκοκα.

Συγκεκριμένα ο κ. Παναγούλης έγραψε: «ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ. Ο Αδωνις Γεωργιάδης έχει μεταβληθεί σε ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ και ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ. Είναι στις τηλεοράσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ο κύριος αυτός έχει γελοιοποιήσει την πολιτική. Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι στο ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΔΑΦΝΙ), όταν τους επισκεφθεί, να του φορέσουν ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ».

Ο Υπουργός Υγείας σήμερα το πρωί, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, δήλωσε ότι στη θέση του Αλέξη Τσίπρα θα διέγραφε τον Στ. Παναγούλη και σημείωσε ότι προσέβαλε χιλιάδες ανθρώπους για να πουλήσει εξυπνάδα.

Στο ίδιο κανάλι απάντησε ο κ. Παναγούλης, όσον αφορά τα περί διαγραφής του: «Ας βάλουμε επικεφαλής στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Γεωργιάδη για να με διαγράψει», ενώ τόνισε πως, είπε αυτά που λέει ο κόσμος και χαρακτήρισε κατάπτυστη τη δήλωση Γεωργιάδη.

Επιπλέον, ο βουλευτής σχολίασε, ότι ο υπουργός Υγείας έχει τρελάνει τον κόσμο και απειλεί με απολύσεις.