Πάγωμα της ποινής της ΕΕΑ κατά του Μαρινάκη αποφάσισε το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά

Μία απόφαση που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην υπόθεση της τιμωρίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη, έλαβε την Τρίτη, το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά, καθώς με προσωρινή του διαταγή, δεν θα εκτελεστεί η απόφαση της ΕΕΑ, σύμφωνα με την οποία, εδώ και μερικές ημέρες ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από την προεδρία.

Ουσιαστικά, η απόφαση αυτή βάζει «φρένο» -έστω και για την ώρα- στην εκτέλεση της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία είχε επιβάλει πρόστιμο 150.000 ευρώ στον Μαρινάκη και 150.000 στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως η ποινή αφορούσε στην παραβίαση των περιοριστικών όρων (μη ενασχόληση με το ποδόσφαιρο) που είχε ασκήσει ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε κινηθεί νομικά κατά της απόφασης της ΕΕΑ και σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, η ποινή δεν μπορεί εκτελεσθεί προσωρινά από την ΕΕΑ καθώς εκδόθηκε προσωρινή διαταγή υπέρ της ΠΑΕ.

Πηγή: https://left.gr