Πάγκαλος: Ο γελοιωδέστατος «Πελεγκρίνι» φταίει για το ΕΚΠΑ

ÐÁÃÊÁËÏÓ È ÕÐÏÕÑÃÉÊÏ ÓÕÌÂÏÕËÉÏ
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του σχολίασε το γεγονός που το ΕΚΠΑ παραμένει κλειστό για τόσες εβδομάδες, καθώς επίσης και τον πρύτανη του Ιδρύματος κ. Θεοδόση Πελεγρίνη.

Οι ευθύνες που επιρρίπτει ο πρώην υπουργός αφορούν τόσο τον πρύτανη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όσο και τον υπουργό Παιδείας για την επιλογή του να διατηρήσει σε αυτή τη θέση τον κ. Πελεγρίνη, καυτηριάζοντας την παρουσία του τελευταίου στη θεατρική παράσταση στο Παρίσι.

«Για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο φταίει ο γελοιωδέστατος πρύτανης, ο κ. «Πελεγκρίνι» που πήγε μέσα στην κρίση, με κλειστό το πανεπιστήμιο, να μας πει από το Παρίσι για την πτώση του Ιουλιανού. Δεν φταίει ο υπουργός που του έδωσε το δικαίωμα να είναι πρύτανης; Δεν παρέτεινε τη θητεία του ο νυν υπουργός;

Γιατί δεν παρέτεινε τη θητεία των συμβουλίων που εξελέγησαν με διαφανείς διαδικασίες από τους καθηγητές και το διδακτικό προσωπικό και διαμορφώθηκε μια παράλληλη εξουσία με τον κ. «Πελεγκρίνι» και δεν φταίει ο υπουργός; Γιατί δεν έχει ευθύνη; Δεν φταίει ο υπουργός που δίνει αμνηστία σε αυτούς που μπήκαν σε διαθεσιμότητα, επειδή δεν είχαν απογραφεί;».