Πάγκαλος: Έτσι μου έρχεται να ψηφίσω Σαμαρά στις Ευρωεκλογές

pagkalos-630x400Έτοιμος να ψηφίσει Σαμαρά δηλώνει ο Θ. Πάγκαλος, ο οποίος άσκησε κριτική τόσο στον Ευ. Βενιζέλο όσο και στον Γ. Παπανδρέου.

Ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, ανέφερε ότι με αυτά που βλέπει θα ψηφίσει Σαμαρά.

Αναφερόμενος στην στάση του κ. Παπανδρέου στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, φρόντισε να πραγματοποιήσει μία ιστορική αναδρομή για το πώς ο κ. Παπανδρέου εξελέγη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι είχε «δύο δαχτυλίδια», αυτό που του προσέφερε ο κ. Σημίτης και το… κληρονομικό.

Υποστήριξε ότι ο κ. Βενιζέλος ήταν «ο φυσικός διάδοχος του κ. Παπανδρέου. Τον ανέδειξε ο κ. Παπανδρέου, τον έκανε υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και έκανε προσπάθεια να εξασφαλίσει την ουδετερότητά του, διότι ήταν γνωστό ότι ο κ. Βενιζέλος είχε τη φιλοδοξία να καταλάβει τη θέση του Παπανδρέου».

Δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι ο κ. Βενιζέλος δημιούργησε μία ομάδα βουλευτών που «είχε λυσσάξει» κατά του κ. Παπανδρέου, με αποτέλεσμα «ορισμένοι βουλευτές (…) ήταν οι χειρότεροι εχθροί του Παπανδρέου, οι οποίοι από το πρωί μέχρι το βράδυ τον λοιδορούσαν, τον συκοφαντούσαν και τον υπονόμευαν και έλεγαν ότι δεν θα ψηφίσουν το ένα ή το άλλο».