Όταν η CIA τρολάρει…

cia-twitter1404904847

 

Ναι, συμβαίνει κι αυτό. Πρόσφατα η CIA άνοιξε λογαριασμό στο Twitter, με το παγκόσμιο κοινό να την υποδέχεται… με στοργή (και χωρίς Προδέρμ)…

Στο πρώτο της tweet έδειξε και δείγματα… χιούμορ, λέγοντας ότι «Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε ότι αυτός είναι ο επίσημος λογαριασμός μας».

Στο λογαριασμό της ανεβάζει σχεδόν καθημερινά διάφορες μη απόρρητες (εννοείται) πληροφορίες που αφορούν θέματα από το εργασιακό περιβάλλον στα γραφεία της, μέχρι κάποιες «επιχειρήσεις» της (και οι χρήστες του Twitter τη «στολίζουν» κατάλληλα).

Χθες η CIA έκανε ένα… διάλειμμα από τις μη απόρρητες πληροφορίες που «ανεβάζει» και ανακοίνωσε ότι θα απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των χρηστών του Twitter. Oι αναρτήσεις της μιλούν από μόνες της, αν και, οφείλουμε να παραδεχτούμε, ότι oρισμένες διαθέτουν αυτοσαρκαστικό χιούμορ.

Α. Έκανε και ένα epic fail. Αυτό που αφορούσε το σχόλιό της ότι «Όχι, δεν ξέρουμε που βρίσκεται ο Τούπακ» ( Τούπακ Σακούρ, διάσημος Αμερικανός ράπερ, ηθοποιός και ακτιβιστής). Ο Τούπακ σκοτώθηκε το Σεπτέμβριο του 1996, επιστρέφοντας από έναν αγώνα μποξ. Η υπόθεση δεν λύθηκε επίσημα ποτέ. Οι θεωρίες ότι ο Τούπακ ζει (όπως ο Έλβις) παραμένουν ενεργές. Αλλά ο Τούπακ επίσημα θεωρείται νεκρός. Εκτός αν η CIA (δεν) ξέρει κάτι περισσότερο. Ή έχει τόσο μπλακ χιούμορ.
Πηγή: Το Ποντίκι