Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Βενιζέλου-τρόικα- Σε εξέλιξη η νέα συνεδρίαση

troika-660_27

Η συνάντηση με βασικό θέμα τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, στο υπουργείο Εξωτερικών του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλου με τους εκπροσώπους της τρόικα ολοκληρώθηκε.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε στους επικεφαλής της τρόικα ότι η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα βοηθήσει και την κυβέρνηση στο έργο της, αλλά και την έλευση επενδύσεων στη χώρα, πρόσθεσε.

Την ίδια στιγμή, επανέλαβε τις απόψεις του για την προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και ότι εμμένει στις θέσεις του για τη μη λήψη οριζόντιων δημοσιονομικών μέτρων, για τους πλειστηριασμούς, τις ομαδικές απολύσεις και σε άλλα κοινωνικά ευαίσθητα κοινωνικά θέματα.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και με παρουσία των εκπροσώπων του ελεγκτικού οίκου Black Rock.

Στο τραπέζι θα “πέσει” το πόρισμα της Επιτροπής Αξιολόγησης Δομών και Προσωπικού του ΕΟΠΥΥ, καθώς και το θέμα της συρρίκνωσης των δομών και της μείωσης προσωπικού στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ).