Οι διευκρινίσεις του προέδρου του ΣτΕ κατασκέυασμα του Μαξίμου

adozhaxeyt51bf71437421c-300x204Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Κωνσταντίνος Μενουδάκος διέψευσε με δηλώσεις του το τηλεγράφημα που μετέδωσε την Τρίτη(18/6) το ΑΠΕ, το οποίο του απέδιδε «νέες διευκρινίσεις» για την επίμαχη προσωρινή διαταγή για την ΕΡΤ.

«Δεν προέρχονται από μένα» είπε ο κ.Μενουδάκος, αποδίδοντας τις «διευκρινίσεις» σε «άλλους νομικούς κύκλους». To γεγονός ότι φτάνει και ο Πρόεδρος του ΣΤΕ, στο σημείο να διαψεύσει όσα ανέφερε τηλεγράφημα του ΑΠΕ και τις ερμηνείες της «απόφασης – χρησμού» του, τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ σοβαρά και ο τρικομματικός συνεταιρισμός και κυρίως ο Α. Σαμαράς πολύ «στριμωγμένος».

Το τηλεγράφημα του ΑΠΕ, περί δήθεν ερμηνευτικής δήλωσης του, δίνει, πιθανότατα, μια γεύση για το ποιά «δημοκρατική» δημόσια τηλεόραση μας ετοιμάζουν!

Οι «διευκρινίσεις» μεταδόθηκαν από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, που ελέγχεται από το Μέγαρο Μαξίμου, αργά το απόγευμα με προφανή στόχο να επηρεάσουν το περιεχόμενο των δελτίων ειδήσεων υπέρ της κυβερνητικής ερμηνείας της χθεσινής απόφασης αλλά και να προκαταλάβουν το ίδιο το Συμβούλιο της Επικρατείας.

nomikanea.gr