Ο Νίκος Παππάς τράβηξε τα μαλλιά δημοσιογράφου της Handelsblatt για να δει αν φοράει περούκα

4efb1920acb866af28efba77b3ea7419_0

Με ένα… αστείο ξεκίνησε ο Νίκος Παππάς τη συνέντευξη που έδωσε σε δημοσιογράφο της εφημερίδας Handelsblatt. Προφανώς επηρεασμένος από το #peroukagate ο υπουργός ξεκίνησε τη συνέντευξη τραβώντας τα μαλλιά του δημοσιογράφου για να δει αν είναι αληθινά ή αν φοράει περούκα.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ανέφερε πως οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν ήταν οι δυσκολότερες από πολιτικής απόψεως, οι υπόλοιπες βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι λιγότερο αμφιλεγόμενες. Πρόσθεσε εξάλλου ότι τίποτα δεν εμποδίζει την καταβολή της επόμενης δόσης των δανείων ύψους 2,8 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. «Δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις όπως πέρυσι, αυτό είναι αναμφισβήτητο», όπως τόνισε στη γερμανική οικονομική εφημερίδα ο Νίκος Παππάς.

Ιδιωτικοποιήσεις όπως εκείνες των αεροδρομίων ή του λιμένος Πειραιώς αποδεικνύουν ότι η ελληνική κυβέρνηση τηρεί τι δεσμεύσεις της, όπως επισήμανε ο υπουργός Επικρατείας. Επίσης, πρόσθεσε, χάρη στις νέες διαπραγματεύσεις για την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων εξοικονομήθηκαν 750 εκατομμύρια ευρώ, η δε πώληση των αδειών σε τηλεοπτικούς σταθμούς συνεισέφερε 250 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: newsbeast.gr