Ο Νίκος Μουτσινάς… για όλους και για όλα!

moytsinas_0d_0

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς. Σχολίασε τον πρώην συνεργάτη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Ναταλία Γερμανού αλλά και την συνεργάτιδα του Κατερίνα Καινούργιου.
«Δεν μπορείς να καλέσεις τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή σου, γιατί παίζει ‘’απέναντι’’. Είναι ‘’καρμική’’ αυτή η σχέση;».
«Δεν ξέρω αν είναι καρμική, αλλά θα τον έχω απέναντι δεν θα τον έχω μαζί μου! Κάτι λέει και αυτό» δήλωσε ο Νίκος Μουστινάς.
Για την ‘’φίλη’’ του είπε: «τη Ναταλία την έχω καλέσει στην εκπομπή. Έχω πολύ ωραία σχέση μαζί της»
» Η Ναταλία ξέρω ότι έχει χιούμορ και γενικώς δεν νομίζω ότι προσβάλλω. Αν έχω προσβάλλει κάποιον άθελά μου, πραγματικά ζητάω συγνώμη. Λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι με μόνο σκοπό να γελάσουμε. Θα κάνουμε βέβαια και κάποια σχόλια λίγο πιο αιχμηρά, αλλά περισσότερο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την πολίτική. Από εκεί και πέρα όταν αισθάνομαι ότι ο άλλος έχει χιούμορ, αισθάνομαι και λίγο πιο ελεύθερος».

Όσο για την συνεργάτιδα του ανέφερε: «Η Κατερίνα είναι συνεργάτης μου χρόνια και ξέρει πάρα πολύ καλά τι νιώθω και τι σκοπούς έχω γι’ αυτήν. Δεν έχω καμία πρόθεση να την μειώσω και ξέρει ότι μου αρέσει πολύ ο αυτοσχεδιασμός, γι’ αυτό και τον επικοινωνώ σε όσους είναι δίπλα μου. Και για τον εαυτό μου λέω πολλά πράγματα για να μπορώ να πω μετά και για τον απέναντι».