Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε εκφράσει δημόσια φόβους για την ζωή του!

aslanis3-400x266

Σύμφωνα με πηγές, ο γνωστός σχεδιαστής δεχόταν απειλές για την ζωή του, ύστερα από την ιστορία εξαπάτησης με τις δύο γυναίκες.
Πάντως, ο θάνατος του σχεδιαστή τοποθετείται χρονικά δέκα ώρες περίπου πριν η άτυχη καθαρίστρια του σπιτιού εντοπίσει το άψυχο κορμί του και ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.
κάποιοι υποστήριζαν χθες, πώς ο σχεδιαστής πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα απειλητικού χαρακτήρα.
Παρόλα αυτά, και ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν είχε αποκαλύψει σε δημοσιογράφους, πώς κατά καιρούς δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους, για να μην κινηθεί ποινικά εναντίον των γυναικών αυτών που τον κατέστρεψαν οικονομικά.
Στην τελευταία του συνέντευξή στην εφημερίδα “Espresso”, ο πολυαγαπημένος μόδιστρος είχε εκφράσει φόβους  για τη ζωή του.
Πιο συγκεκριμένα, για τις δύο γυναίκες που τον κατέστρεψαν εξομολογήθηκε: «Τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχα στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στις διάφορες τράπεζες. Εκείνες όμως ούτε τακτοποιούσαν τις εκκρεμότητες, ούτε έκαναν αποδόσεις, π.χ. ΦΠΑ. Κρατούσαν τα λεφτά για λογαριασμό τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται τα χρωστούμενα, τα οποία όμως εγώ δεν γνώριζα»
«Ανησυχώ ακόμη και για τη ζωή μου, νομίζω ότι έχω μπλέξει, είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Εκκρεμούν πολλές υποθέσεις».