Νέος πόλεμος μεταξύ οπαδών – πυροβόλησαν 23χρονο έξω απο κλάμπ

peripoliko-astunomia

Νέο επεισόδιο δόθηκε στον πόλεμο μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στις 6 και 10 τα ξημερώματα, έξω από το κλάμπ «Σιδεράδικο», στην οδό Υμηττού 128, στο Παγκράτι.
Μια ομάδα 7-8 οπαδών του Παναθηναϊκού έφυγαν από του Ζωγράφου και πήγαν στο κλαμπ αναζητώντας οπαδούς του Ολυμπιακού.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος τους έβγαλαν έξω και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι Τοκάρεφ 7,65mm και πυροβόλησε στην κοιλιά τον 23χρονο πορτιέρη, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς”.
Το πιστόλι βρέθηκε έξω από το κλαμπ και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ταυτότητα μέλους αθλητικού σωματείου.

Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής σε συνεργασία με το τμήμα αθλητικής βίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο, πραγματοποίησαν 10 προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ύποπτος θεωρείται ένας άνδρας από την Αλβανία.

Πάντως, την προηγούμενη εβδομάδα κατά την διάρκεια έρευνας σε τρεις συνδέσμους σε Πέραμα, Χολαργό και Ελευσίνα, συνελήφθη ο υπεύθυνος του συνδέσμου στο Πέραμα για κατοχή καπνογόνου.