Νέο εκπαιδευτικό portal για μαθητές, καθηγητές και γονείς

428E07EEB7B248BD9485500E2FD5921F

Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ εκδίδουν πάνω από 20 χρόνια εκπαιδευτικά βιβλία και βοηθήματα για όλες τις βαθμίδες και τις τάξεις, καθώς και για όλα τα γνωστικά αντικείμενα.

Τα βιβλία, μεθοδικά, ποιοτικά, πλήρη και έγκυρα, γραμμένα από καταξιωμένους εκπαιδευτικούς με μακρόχρονη διδακτική πείρα, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των εκπαιδευτικών και βρίσκονται υψηλά στις προτιμήσεις των μαθητών.

Αξιοποιώντας την εμπειρία τόσων χρόνων στον εκπαιδευτικό χώρο, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σχεδίασαν και ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες τη λειτουργία ενός εκπαιδευτικού portal.

Στο www.metaixmio-education.gr, οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί θα βρουν εύκολα και γρήγορα όλα τα εκπαιδευτικά βιβλία για την προσχολική εκπαίδευση και το νηπιαγωγείο, καθώς και όλα τα εκπαιδευτικά βοηθήματα για το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο ανά τάξη.

Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν ενδεικτικές ενότητες και κεφάλαια από το εσωτερικό των βιβλίων και, κάνοντας την εγγραφή τους στο site, θα έχουν πρόσβαση σε επιπλέον δωρεάν υλικό (ασκήσεις και κριτήρια αξιολόγησης για κάθε μάθημα και γνωστικό αντικείμενο).

Από το εκπαιδευτικό portal μπορεί κανείς να ενημερωθεί για όλα τα τελευταία νέα του εκπαιδευτικού χώρου, για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε σχολικές ομάδες και πραγματοποιούνται στον πολυχώρο ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Αθήνα) και στο ΟΞΥΓΟΝΟ (Θεσσαλονίκη), καθώς και για τα σεμινάρια, ημερίδες και εργαστήρια που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς ή και γονείς.

Στο site λειτουργεί επίσης forum για συζήτηση και σχολιασμό. Οι συγγραφείς των βιβλίων έμπειροι, καταξιωμένοι και επιστημονικά καταρτισμένοι, θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις των επισκεπτών και θα λύσουν τις απορίες τους.