Νέο δάνειο σκέφτεται ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται τη λύση του δανείου από τράπεζες ώστε ο Παναθηναϊκός να πληρώσει τα οφειλόμενα σε παίκτες μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Derby», ο Γιάννης Αλαφούζος θα μπει εγγυητής ώστε να πάρει η πράσινη ΠΑΕ δάνειο ύψους 5-7 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η «Live Sport» γράφει πως ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ψάχνει για νέο δάνειο ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Τα χρήματα πρέπει να δοθούν σε παίκτες για να περάσει το τριφύλλι το νέο έλεγχο της ΟΥΕΦΑ που είναι στις 30 Σεπτεμβρίου καθώς αν δεν τον περάσει δεν θα πάρει τα μπόνους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League.

Oι πράσινοι έχουν εισπράξει 2,1 εκατομμύρια ευρώ από την ΟΥΕΦΑ, αλλά δόθηκαν σε ομάδες (χρωστούμενα) και παίκτες που έχουν φύγει. Έτσι, οι διοικούντες της ΠΑΕ μην έχοντας λεφτά στα ταμεία αποφάσισαν να απευθυνθούν και πάλι σε τράπεζες με στόχο να προεισπράξουν έσοδα της επόμενης σεζόν. Εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις.