Νέες φωτογραφίες- “φωτιά” για τη Χρυσή Αυγή- Ο Μιχαλολιάκος σφάζει μετανάστη σε σκίτσο

michaloliakossfazeimetanasti

Μετά τις χθεσινές φωτογραφίες που δημοσιέυθηκαν, οι οποίες έδειχναν καθαρά τις “συνήθειες” της Χρυσής Αυγής, ήρθαν στη δημοσιότητα νέες εικόνες που βρήκε η Αντιτρομοκρατική στα αποθηκευμένα, αλλά και διεγραμμένα αρχεία των βουλευτών της Οργάνωσης.

 

 

 

Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζονται κάποιοι αξιωματικοί των χιτλερικών στρατευμάτων κατοχής μπροστά από την Ακρόπολη.

 

 

Βασική φιγούρα στα στοιχεία που βρέθηκαν στα αρχεία των βουλευτών, αλλά και μελών της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον μακελάρη του 20ου αιώνα, Αδόλφο Χίτλερ.

 

 

Παρακάτω φαίνεται ένας αξιωματικός των S-S πουετοιμάζεται να εκτελέσει εν ψυχρώ δύο ανθρώπους που φορούν μόνο τα εσώρουχά τους και είναι δεμένοι πισθάγκωνα.

 

 

Η αγάπη τους για τον Αδόλφο Χίτλερ είναι χαρακτηριστική, καθώς έχουν πορτραίτα του και φωτογραφίες από πολλές πτυχές της ζωής του όσο προσπαθούσε να κατακτήσει τον κόσμο.

 

 

 

 

 

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει την Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο.

 

Η φωτογραφία δείχνει τον Νίκο Μιχαλολιάκο να λέει πως έχει καθαρά χέρια και δεν είναι βρώμικα ούτε έχουν κλέψει, αλλά με το άλλο χέρι του μπήγει ένα μαχαίρι στην πλάτη ενός μετανάστη, τους οποίους εδώ και καιρό καταδιώκουν.

Και μάλιστα όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία δεν τους καταδιώκουν μόνο αλλά σκοπός τους είναι να τους σκοτώσουν όπως αναφέρει και η σημαία της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, φαίνεται στο σκίτσο ο κ. Μιχαλολιάκος να γκρεμίζει με το πόδι του ένα τάφο που αναγράφει “Θύματα των Ναζί”.

Για όλο αυτό το υλικό και για όλα όσα μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, παρενέβη ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης λέγοντας πως σε αυτό το υλικό δεν υπάρχει ουδεμία παράνομη πράξη.

Μάλιστα, κατηγόρησε τον Άρειο Πάγο ότι στήνει σε βάρος τους μια ακόμα σκευωρία και κάνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για να τους κατηγορήσει για δήθεν κατάλυση του πολιτεύματος.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κασιδιάρη όλα αυτα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γιατί η κυβέρνηση έχει θορυβηθεί από τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις με σκοπό να μειώσουν την εκλογική της επιρροή.
Τα σκίτσα είναι του Carlos Lattufe, ενός ακτιβιστή καρτουνίστα από τη Βραζιλία.