Νέα στοιχεία: Κάποιος οδήγησε εσκεμμένα το αεροσκάφος προς τα νησιά Ανταμάν

F63172292915BC2CEF25C588DED488BAΚυρίαρχο ρόλο στις έρευνες για το μοιραίο μαλαισιανό Boeing αναλαμβάνουν οι ΗΠΑ σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στο μυστήριο που εξακολουθεί να διχάζει τους ειδικούς βυθίζοντας στην απόγνωση και την θλίψη τους συγγενείς των αγνοουμένων, ενώ πριν από λίγο, το “Sky News” μετέδωσε με βάση τα ραντάρ, κάποιος οδήγησε εσκεμμένα το αεροσκάφος προς τα νησιά Ανταμάν.
Δεν είναι τυχαίο- όπως σχολιάζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ- πως, ένα 24ωρο μετά την δήλωση του αρχηγού της CIA ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας αλλά και μετά τις συγκεχυμένες πληροφορίες από την πλευρά της κυβέρνησης της Μαλαισίας, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι θα συνδράμει τις έρευνες.

Αν και η Interpol καθώς και οι μαλαισιανές αρχές αποκλείουν το σενάριο μιας τρομοκρατικής επίθεσης πίσω από την μυστηριώδη εξαφάνιση του Boeing, η CIA αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ρίχνοντας το μπαλάκι στο Λευκό Οίκο να αναλάβει δράση.

Ο διευθυντής της CIA, Τζον Μπρέναν, δήλωσε ότι οι αξιωματούχοι της υπηρεσίας δεν μπορούν να απορρίψουν καμία θεωρία, όπως το ενδεχόμενο η εξαφάνιση του αεροπλάνου της Malaysia Airlines να οφείλεται σε τρομοκρατική επίθεση.