Νέα επίθεση Κουτσούμπα: O ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα

koutsoumpas

Ο Γενιός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας εξαπέλυσε νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό κανάλι, o κ. Κουτσούμπας έκανε λόγο για «καιροσκοπικό και τυχοδιωκτικό κόμμα», που «αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα» τόσο για το μνημόνιο όσο και για την αντιμετώπιση του χρέους.

Ακόμα, στηλίτευσε την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν, λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη μια δεν αναγνωρίζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από την άλλη είναι υποψήφιος για αυτήν.

«Μιλάμε για ένα κόμμα που δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη για αυτά που λέει»σημείωσε, ενώ κατηγόρησε και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που από τα πόθεν έσχες τους φαίνεται ότι διαθέτουν διόλου ευκαταφρόνητες καταθέσεις και μετοχές.

«Είναι προκλητικό να ακούς ότι ένα πολιτικό στέλεχος ενός κόμματος ο οποίος ήταν πρόεδρος ενός σωματείου και η επιχείρηση στην οποία δούλευε, η τράπεζα, να του βάζει 5.000 ευρώ επιπλέον από το μισθό του. Πρέπει να ελεγχθεί και για το άλλο στέλεχος του Συνασπισμού, που ή έχει μετοχές ή έχει επενδύσει σε funds που έχουν σχέση με τις Σκουριές. Είναι το κόμμα που πάει να κυβερνήσει και πρωτοστατεί σε αυτές τις κινητοποιήσεις» δήλωσε.

Σε ερώτηση που του έγινε για τη σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη ο κ. Κουτσούμπας είπε: «Είναι απαράδεκτο και μόνο ως γεγονός, ένας πρώην υπουργός ένας πολιτικό στέλεχος ενός κόμματος να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο».

Κάλεσε τέλος τους ψηφοφόρους να μην ενισχύσουν τη Χρυσή Αυγή πέφτοντας στην «παγίδα» περί αδιάφθορων πολιτικών της οργάνωσης, λέγοντας. «Δεν πρέπει να πέσει στάχτη στα μάτια του λαού επειδή ο Παναγιώταρος και δεν ξέρω ποιος άλλος είχαν μηδέν εισόδημα. Πώς ζούσαν αυτοί οι άνθρωποι; Είναι δυνατόν μια χρονιά ολόκληρη να έχεις μηδέν εισόδημα; Υποτίθεται ότι όλους τους άλλους τους λένε ανεπάγγελτους ότι μόνο αυτοί δουλεύουνε, είναι δουλευταράδες, είναι άνθρωποι της δράσης κλπ. Από που ζούσαν; Ποιος τους τα έδινε ο κ. Μιχαλολιάκος και η κ. Ζαρούλια;».