«Να γίνει στη Θεσσαλονίκη ο αγώνας Σερβία- Αλβανία»

2B40358B96959839CA2B96326978FF8D

Γ. Μπουτάρης: Να δείξουμε πως είμαστε μια πόλη συμφιλίωσης

Σε μία πρόταση που θα συζητηθεί προχώρησε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό ο Γιάννης Μπουτάρης πρότεινε να γίνει στη συμπρωτεύουσα ο ποδοσφαιρικός αγώνας Σερβίας- Αλβανίας για τα προκριματικά του Euro, ο οποίος διεκόπη λόγω επεισοδίων!

Κατά τη συνεδρίαση του προεδρείου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι το ουδέτερο έδαφος το οποίο θα επιλεγεί για τη διεξαγωγή του αγώνα, θα μπορούσε να είναι η Θεσσαλονίκη.

«Εγώ πρότεινα στον Τζιτζικώστα να είναι η Θεσσαλονίκη η πόλη που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, αφού και η UEFA είπε να διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος. Το πρότεινα αυτό για να φανεί ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη συμφιλίωσης» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα Σερβίας- Αλβανίας, χαρακτήρισε κατάπτυστο γεγονός την εμφάνιση της σημαίας της μεγάλης Αλβανίας και σημείωσε ότι κινήσεις σαν κι αυτές προκαλούν προβλήματα και στην Ελλάδα, με τους Τσάμηδες.