Να γίνει ηγέτης του Παναθηναικού

giannakopoulosΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζει «μπάσιμο» όχι μόνο για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, αλλά και για τον Ερασιτέχνη.
Απόλυτος ηγέτης του “τριφυλλιού”, σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αλλά και τα ερασιτεχνικά τμήματα θέλει να γίνει ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ. Τα πάντα θα κριθούν στο ιστορικό ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο, πιθανότατα την Πέμπτη (28/11), όπου θα μάθει για το ακριβές ύψος του χρέους της ΠΑΕ, ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Σε ό,τι αφορά τους «συμπαίκτες» του, έχει ήδη υπάρξει συμφωνία με κινέζικη σύμπραξη εταιριών και μάλιστα στο deal περιλαμβάνεται όλος ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει το «Goal», ήτοι και ο Ερασιτέχνης, πέραν ποδοσφαίρου και φυσικά μπάσκετ. Θα πρέπει παράλληλα να σημειωθεί πως η συμφωνία του Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τους Κινέζους, έχει προχωρήσει και πέραν του προφορικού, αφού έχουν μπει υπογραφές.
Σχετικά με τις εταιρείες (ή την εταιρεία) που θα συμμετάσχουν στο πρότζεκτ, μία εξ αυτών φέρεται να είναι ο κινεζικός κολοσσός Hutshison Whampoa Limited, μαζί φυσικά με τα παρακλάδια της.