Ν. Βούτσης: Το ΠΑΣΟΚ των μνημονίων δεν έχει σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ

boutsis-arxeiou

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Βούτσης, σχολίασε σήμερα το πρωί, σε ραδιοφωνικό σταθμό, τις σκέψεις που διατυπώθηκαν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και του ΙΣΤΑΜΕ για πιθανή συμπόρευση ακόμα και με το ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι μέσα στη λογική διαφόρων στελεχών του ΠΑΣΟΚ ακόμα και σήμερα η εναγώνια αναζήτηση μιας άλλης πορείας για το χώρο τους, όμως, αυτή καθίσταται ανενεργή και άσφαιρη θα έλεγε κανείς όταν συνυπάρχει και είναι στην ομπρέλα της στρατηγικής της συμπόρευσης και της κοινής αγωνίας με τον κ. Σαμαρά και της υπερψήφισης όλων των μνημονίων».

Όπως σημείωσε ο κ. Βούτσης, στην συνέχεια, η πρόταση έχει διατυπωθεί πολλές φορές από διάφορα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, εντούτοις: «ευνουχίζονται μέσα σε αυτό το πλαίσιο που πορεύεται τώρα το ΠΑΣΟΚ. Είναι ένα πλαίσιο εξουσιομανίας, να το πω έτσι χοντρά για να συνεννοούμαστε».

«Όταν λοιπόν το ΠΑΣΟΚ, με αυτά τα στελέχη, έχει συνομολογήσει όλα τα μνημόνια και κινείται σ΄ αυτή τη στρατηγική, της συμπόρευσης δηλαδή με τη Ν.Δ. του Σαμαρά, καταλαβαίνετε πως είναι ένας άλλος κόσμος» κατέληξε.