Ν. Παππάς: Τέλος στο καθεστώς ασυδοσίας, η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ1

Στόχος αυτής της κυβέρνησης είναι να σταματήσει να λειτουργεί υπό ένα “καθεστώς ασυδοσίας” η χώρα ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, διαμηνύοντας ότι η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της, και “η κυβέρνηση δεν θα παρέμβει για να προστατέψει κανέναν”. Μιλώντας για το κύκλωμα εκβιαστών που αποκαλύφθηκε στον χώρο του ΜΜΕ, αλλά και για τις ρυθμίσεις που αφορούν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, ο Ν. Παππάς έδωσε μία συνέντευξη φ ‘όλης της ύλης “στο Κόκκινο”.
Ο Κυρ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει απαντήσεις αν όντως ισχύει ότι οι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα των εκβιαστών είχαν στενές σχέσεις με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε ο  υπουργός Επικρατείας, ξεκαθαρίζοντας πως η κυβέρνηση «επιδιώκει μια κάθαρση στο χώρο».
Για να προσθέσει ότι η κυβέρνηση «δίνει μια μάχη με αυτοπεποίθηση με πίστη για την εξάρθρωση του καθώς είναι μονόδρομος», ενώ είπε ότι υπάρχουν δυνάμεις στο χώρο των ΜΜΕ.
Ο Ν. Παππάς αναφερόμενος στην μήνυση που κατέθεσε ξεκαθάρισε πως τα «προβλήματα τα προσωπικά του και τα επιχειρηματικά του δεν θα τα μετατρέπει σε εμετικά επιχειρήματα για τα κυβερνητικά στελέχη».
Για τον αριθμό των αδειών
Η αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών θα είναι το επόμενο βήμα είπε και αποκάλυψε ότι «θα γίνει με βάση πληθυσμιακά κριτήρια, τα περιφερειακά κανάλια θα παίζουν ρόλο για την περιφερειακή ανάπτυξη», είπε ο Ν. Παππάς.
Για τα δάνεια των ΜΜΕ
«Όλα τα δάνεια ελέγχονται είναι δουλειά της δικαιοσύνης, αυτή η κυβέρνηση δεν θα παρέμβει για να προστατέψει κανέναν», τόνισε ο Ν. Παππάς.
Κλείνοντας ο υπουργός επικρατείας υπογράμμισε ότι στόχος αυτής της κυβέρνησης είναι η ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου , για να σταματήσει να λειτουργεί υπό ένα καθεστώς ασυδοσίας.
Πηγή:http://www.avgi.gr