“Μπερδεύει την υπευθυνότητα με τον φόβο ο Τσίπρας”

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ότι “μπερδεύει την υπευθυνότητα με τον φόβο”.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχελάκης, έκανε λόγω για καταφανή ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα, για το γεγονός όπως είπε ότι θέλει να γυρίσει τη χώρα “στη δραχμή και την απομόνωση”.

Ταυτόχρονα, σχολιάζοντας το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης, ο κ. Μιχελάκης κατήγγειλε το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας υπόσχεται “ελληνοποίηση του κάθε λαθρομετανάστη, δίνοντας του ελληνική ταυτότητα και επίδομα ανεργίας”, κι ενώ, όπως είπε, “θέλει να αφοπλίσει την αστυνομία, την ώρα που η ελληνική κοινωνία τη χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ”.

Υποστήριξε ακόμη –εκμεταλευόμενος την πρόσφατη αντιδικία της Ντόρας Μπακογιάννη με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ– ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συστεγάζει συνιστώσες “που επισήμως θεωρούν τον Κουφοντίνα και άλλους τρομοκράτες αγωνιστές της δημοκρατίας”, ενώ όσον αφορά το φλέγον ζήτημα της φορολογίας, χαρακτήρισε επικίνδυνο το ότι ο κ. Τσίπρας “θέλει να φορολογήσει με κάθε τρόπο καταθέσεις, επιχειρήσεις και νοικοκυριά σε μια ώρα που η οικονομία ψάχνει για δουλειές και όχι για φόρους“.

Ο κ. Μιχελάκης κατέληξε στο ότι “όλα αυτά, είναι και ανεύθυνα και επικίνδυνα και τριτοκοσμικά για τον κάθε Έλληνα“.