Μυστήριο στην Ξάνθη – έγκυος βρέθηκε νεκρή σε οικισμό Τσιγγάνων

8105-astynomia-2-thumb-large2Μια έγκυος γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στον οικισμό των τσιγγάνων στην Ξάνθη, την ώρα που αστυνομικοί πραγματοποιούσαν έρευνες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος της γυναίκας αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. Το πτώμα της εγκύου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚ.ΑΒ. στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από την αδελφή της, την ώρα που ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στην περιοχή του δροσερού στο πλαίσιο εκτεταμένης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. στον οικισμό των τσιγγάνων.

Στον συνοικισμό των τσιγγάνων, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ΜΑΤ, ομάδες ΟΠΚΕ και άνδρες της Ασφάλειας κάνουν φύλλο και φτερό των οικισμό αναζητώντας παραβατικές και έκνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, παρουσία ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου διεξάγονται έρευνες για ναρκωτικά, ενώ περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης βρίσκονται στις εισόδους του οικισμού, πραγματοποιώντας ελέγχους σε όλα τα διερχόμενα οχήματα.