Μιχαλολιάκος: Μην παριστάνω τον δημοκράτη- Ο Μητροπολίτης Σπάρτης έβαλε ολόκληρο γηροκομείο και μας ψήφισε

mixaloliakos

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος αποκαλύπτει πως δεν είναι υπέρ της Δημοκρατίας «μην παριστάνω τον δημοκράτη», λέει, ενώ δε διστάζει να εκφράσει και τις απόψεις του για τους Μητροπολίτες που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή με αναφορές σε κάποιους που πληρώνουν τα γραφεία τους και άλλον που έβαλε ένα γηροκομείο να ψηφίσει το κόμμα, αλλά και τους ρόλους μέσα στο κόμμα με τον Ηλία Κασιδιάρη σε ρόλο ιδεολογικού εκπαιδευτή. Αυτά τα στοιχεία είναι όσα συνέλεξε μεταξύ άλλων η Αντιτρομοκρατική.

«Μην παριστάνω το δημοκράτη»

«Όχι πως πιστεύω σε εκλογές, για να το ξεκαθαρίσω, να μην παριστάνω και το Δημοκράτη γιατί υποκριτής δεν είμαι. Αλλά αυτό τον τρόπο έχουμε τώρα να πολεμήσουμε κι αυτόν χρησιμοποιούμε… Τι καλύτερο θα ήταν γι’ αυτούς; Μια προβοκάτσια. Να τρελαθεί κάποιος, να σκοτώσει πέντε-έξι, να τον χρεώσουν στη Χρυσή Αυγή, να τελειώσουν με τη Χρυσή Αυγή. Ε, λοιπόν όχι. Θα έχουμε υπομονή, θα πολεμήσουμε, θα κρατήσουμε τα νεύρα μας γερά και θα νικήσουμε… Αφού δεν θα υπάρχει πια άλλο σκαλί για του κακού τη σκάλα τότε λοιπόν θα ξαναέρθει η ώρα των Ελλήνων. Ναι. Μέσα από πόνους, μέσα από αγώνες, μέσα από δυστυχία. Την αξίζουμε ίσως αυτή τη δυστυχία. Όχι εμείς που βρισκόμαστε εδώ που ήμασταν πάντα συνειδητοί εθνικιστές, αλλά όλος αυτός ο όχλος που βρίσκεται έξω, επί 37 χρόνια σαν ζώα ψηφίζανε τους ίδιους, τους διαφθορείς τους, τους ίδιους, αυτούς που ξεπουλούσαν την πατρίδα. Όσο θυμάμαι τη νύχτα των Ιμίων το 1996, τα όσα έγιναν, με τον Πάγκαλο που έλεγε να πάρει ο αέρας τη σημαία, και θυμάμαι ότι για έξι-επτά-οκτώ μήνες, εννέα για την ακρίβεια, γινόντουσαν εκλογές. Και ο ελληνικός λαός ποιον έβγαλε πρωθυπουργό αγαπητοί κύριοι και αγαπητές κυρίες; Το Σημίτη, τον προδότη, αυτόν που πρόδωσε τα Ίμια, που είπε το ευχαριστούμε τους αμερικάνους. Έτσι λοιπόν δίκαια τα όσα συμβαίνουν από μια πλευρά…».

«Θα φτιάξουμε δικό μας κανάλι»

Σε άλλο βίντεο ο Νίκος ΜΙχαλολιάκος εξηγεί τις θέσεις που καταλαμβάνουν στελέχη της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια. Για τον Ηλία Κασιδιάρη λέει: «Δίπλα μου έχω τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος, όπως γνωρίζετε είναι ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και θα αναλάβει την ιδεολογία, το κομμάτι της ιδεολογίας και της εκπαίδευσης στελεχών του κόμματος». Επίσης, εκφράζει τα σχέδια του για το επικοινωνιακό σκέλος. Κατηγορεί τα κανάλια για αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής και λέει ότι στα σχέδια είναι ένα διαδικτυακό κανάλι που θα μεταδίδει ζωντανή εκπομπή.

«Τους εβραίους τους καθαρίσανε άλλοι»

Για τους Εβραίους δε φέρεται να λέει σχεδόν  γελώντας πως «δεν τα βάζω με τους φτωχούς, με το φτωχό εβραίο, φροντίσανε άλλοι και τους καθαρίσανε και τελειώσαμε να πούμε… Από εδώ τουλάχιστον από την Ελλάδα”. Όμως το κορυφαίο είναι ίσως , η αποκρυπτογράφηση, δια χειλέων του ίδιου του γ.γ για την… Χ.Α. της Εκκλησίας.

Τα λόγια του: «Έχουμε Μητροπολίτες που αξίζουν. Ο Πειραιώς Σεραφείμ που δεν καταλαβαίνει τίποτε… Ο  Άνθιμος: Μεγάλος πολιτικάντης. Το έπαιξε δίπορτο ο Άνθιμος… Ο Σπάρτης είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο και μας ψήφισε στις εκλογές ο Σπάρτης. Καλός αλλά επίσης πολιτικάντης, παρά τα πύρινα λόγια του είναι ο Καλαβρύτων. Αυτοί που είναι διαμάντια στην εκκλησία, τους έχω μετρήσει και ζυγίσει, να ξέρεις είναι: Ο Ανδρέας ο Κονίτσης, ο λεβέντης. Πλήρωνε και το γραφείο μας όποτε είμαστε… Ο Πειραιώς Σεραφείμ και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος βοήθησε τώρα στις εκλογές με όλες του τις δυνάμεις και παρά λίγες χιλιάδες ψήφους θα έβγαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου εθνικιστής βουλευτής”.