Μιχάλης Αρβανίτης: «Προσωπικά όταν επιστρέφω σπίτι χαϊδεύω τα τουφέκια μου, τα αγαπώ»

Α Ρ Β Α Ν Ι Τ Η Σ   2

«Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα δεν ήταν χρυσαυγίτης. Ηταν κομμουνιστής, ο οποίος διείσδυσε στις τάξεις του κόμματός μας με σκοπό να διαπράξει τον φόνο και να συλληφθεί».
Επιμένει στον συγκεκριμένο αδιανόητο ισχυρισμό του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης, τον οποίο επανέλαβε σε συνέντευξή του στο «Νουβέλ Ομπζερβατέρ».

Συνέχισε βέβαια και το σενάριο της «προβοκάτσιας με σκοπό να εξολοθρευτεί η Χρυσή Αυγή, η οποία απογειώνεται στις δημοσκοπήσεις», ενώ στους διαλόγους τους που καταγράφηκαν από την Αντιτρομοκρατική, χρυσαυγίτες αναφέρονται ακριβώς σε σχέδιο να διαδώσουν ότι ο δολοφόνος Ρουπακιάς ήταν… αριστερός.
Στην συνέχεια, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μιλώντας στον Ζαν-Μπατίστ Νοντέ, υπερασπίστηκε την οπλοκατοχή και εξέφρασε απερίφραστα την αδυναμία του για τα όπλα: «κι εγώ έχω ένα συλλεκτικό Winchester, το όπλο των καουμπόηδων. Μου αρέσει τόσο πολύ ώστε την ημέρα που το αγόρασα έδιωξα τη γυναίκα μου από το κρεβάτι για να κοιμηθώ μαζί του».

Μάλιστα, ο κ. Αρβανίτης προσπαθώντας να δικαιολογηθεί επικαλείται την «αδυναμία όλων των περήφανων Ελλήνων για τα τουφέκια». «Εγώ προσωπικά, όταν επιστρέφω στο σπίτι μου, τα χαϊδεύω, τα αγαπώ. Ποιος άνδρας που έχει υπηρετήσει στον ελληνικό Στρατό δεν αγαπά τα όπλα!».