Μια αγωνιστική στον ΠΑΟΚ και τρεις στον Στέφενς από την UEFA

25F4CF9999033DD6E085244D1440B0FEΠοινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών επέβαλε η UEFA στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την παρουσία 40 υπεράριθμων θεατών στην Τούμπα, στον αγώνα με την Σάλκε για τα play off του Champions League, ο οποίος επίσης ήταν κεκλεισμένων των θυρών.
Επίσης, στον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος αποβλήθηκε στο ημίχρονο του ματς με τη Σάλκε, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολλανδός προπονητής του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στις εξέδρες και στα ματς με τις Αλκμααρ και Μακάμπι Χάιφα για τους ομίλους του Europa League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για την παρουσία 40 υπεράριθμων θεατών στις εξέδρες της Τούμπας στην, επίσης κεκλεισμένων των θυρών, αναμέτρηση με τη Σάλκε για τα play off του Champions League. Ο ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση για την αυστηρή απόφαση της UEFA.
Στις εξέδρες για λογαριασμό της γηπεδούχου τιμωρημένης ομάδας, βάσει των κανονισμών, πρέπει να βρίσκονται μόνο 75 άτομα συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα διαπιστώθηκε πως στο γήπεδο υπήρχαν επιπλέον 40 θεατές, κάποιοι εκ των οποίων είχαν προμηθευτεί εισιτήρια από τους φίλους της Σάλκε, προσκλήσεις της UEFA προς χορηγούς και διαπιστεύσεις από τα τηλεοπτικά δίκτυα που είχαν τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα.
Επίσης, στον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος αποβλήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Σάλκε, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών και ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα εκτίσει το υπόλοιπο της τιμωρίας του στα ματς με Αλκμααρ και Μακάμπι Χάιφα».