Μελισσανίδη και Μαρινάκη καλεί ο αθλητικός εισαγγελέας για τον ξυλοδαρμό Ζωγράφου

Το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατονόμασε τον Δημ. Μελισσανίδη ως τον άνθρωπο που τηλεφώνησε και απείλησε τον κ.Ζωγράφο, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με σιδερόβεργα, οδήγησε τον εισαγγελέα να καλέσει τόσο τον κ.Μαρινάκη όσο και τους Δημ. Μελισσανίδη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή σε ένορκες καταθέσεις
pegasus_large_t_1301_106414307

Την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου προκάλεσαν οι καταγγελίες του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα, για την επίθεση που δέχτηκε ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, Χρ. Ζωγράφος στον Κολωνό.

Το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατονόμασε τον Δημ. Μελισσανίδη ως τον άνθρωπο που τηλεφώνησε και απείλησε τον κ.Ζωγράφο, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με σιδερόβεργα, οδήγησε τον εισαγγελέα να καλέσει τόσο τον κ.Μαρινάκη όσο και τους Δημ. Μελισσανίδη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή σε ένορκες καταθέσεις που θα συμπεριληφθούν στην ήδη υπάρχουσα δικογραφία για την απόπειρα δολοφονίας του Ζωγράφου.

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη το πρωί ο κ.Σιμιτζόγλου έχει καλέσει για συστάσεις τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός αδελφούς Αγγελόπουλους καθώς και τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟ, Δημ. Γιαννακόπουλο με αφορμή τις σκληρές ανακοινώσεις και αλληλοκατηγορίες που ανταλλάσσουν μετά τα ντέρμπυ των δυο ομάδων.