21.5 C
Athens
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2022
- Διαφήμιση -

Μεγάλος διαγωνισμός! Κερδίστε την ανακαίνιση του σπιτιού σας απο την Dynamic Group

Συχνά σας παρουσιάζουμε ιδέες και λύσεις για ένα ομορφότερο σπίτι. Άλλες φορές μικρές αλλαγές που κάνουν τον χώρο μας καλύτερο, πιο λειτουργικό. Άλλες φορές ιδέες για να διαμορφώσουμε μαζί τον κήπο ή ακόμα και την ντουλάπα. Σήμερα αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε μια εταιρεία που εξειδικεύετε στην ανακαίνιση και που μπορεί στο στακ μπαμ να σας φτιάξει ένα ¨νέο¨ σπίτι και μάλιστα οικονομικά.

Η τεχνική εταιρεία για ανακαινίσεις σπιτιών, πολυκατοικιών, διαμερισμάτων Dynamic Group ιδρύθηκε το έτος 2011 και ανήκει στην οικογένεια Μαθιουλάκη. Αποτελεί την συνένωση δύο εταιρειών του ίδιου ομίλου, της Bright Dome Group η οποία δραστηριοποιούταν στην κατασκευή κατοικίας και στην ανακαίνιση σπιτιού, από το έτος 2000 και της Dynamic Sun που κυρίως δραστηριοποιούταν στον τομέα της ενέργειας, από το έτος 2007.  Η Dynamic Group μέσα σε όλη αυτή την διάρκεια, εξέλιξε τις συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους προμηθευτές, τους τεχνίτες και τα συνεργεία της, καθώς και το επιστημονικό προσωπικό της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πετύχει την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών της, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους των εργασιών.

H εταιρεία απευθύνεται σε όλους τους συμπολίτες μας και όχι μόνο, που επιθυμούν για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, να πραγματοποιήσουν το όνειρο για ποιοτικότερη διαβίωση, μέσα από μια νέα, μοντέρνα, άνετη και αναβαθμισμένη ενεργειακά κατοικία. Μέσα σε αυτά τα χρόνια εργασίας και εμπειρίας, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 800 έργα, που είναι και η παρακαταθήκη μας για ένα εξίσου πετυχημένο μέλλον. Στην προσπάθεια μας μάλιστα να δώσουμε κίνητρο στους συμπολίτες μας να πραγματοποιήσουν τις εργασίες που επιθυμούν, παρ’ όλες τις οικονομικές αντιξοότητες που βιώνουν καθημερινά, επεξεργαζόμαστε και δημιουργούμε συνεχώς νέα προγράμματα οικονομικών διευκολύνσεων. Επιπλέον Διαθέτουμε δικά μας συνεργεία, χωρίς ενδιάμεσους και μπορούμε να διατηρούμε το κόστος χαμηλό. Μιλάτε προσωπικά με τον επιβλέπον μηχανικό του έργου και όχι με διαφόρους “ειδικούς”. Είμαστε κοντά σας για να σας προτείνουμε τις ορθότερες τεχνικά λύσεις. Γνωρίζετε το κόστος της εργασίας μας από την αρχή χωρίς να υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Η φιλοσοφία μας είναι πολλές δουλειές με μικρό κέρδος και όχι λίγες δουλειές με μεγάλο κέρδος. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα κατασκευής, την επιστημονική και τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας, μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε στον δύσκολο και ανταγωνιστικό τομέα των ανακαινίσεων και κατασκευών.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 

Μπείτε στο παρακάτω λινκ για πάρτε εντελώς δωρεάν προσφορά για την ανακαίνιση του σπιτιού σας απο την Dynamic Group   ⇓

www.dynamicgroup.gr/forma-ergasiwn/

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε σε συνεργασία με την παραπάνω εταιρεία να προσφέρουμε σε ένα τυχερό αναγνώστη την ανακαινιστή του σπιτιού του εντελώς δωρεάν.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει μόνο να στείλετε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη “ανακαίνιση” στο diagonismos@newsvoice.gr έως τις 15 Δεκεμβρίου 2021 (παράταση έως 9/1/2022) και ίσως οι φετινές γιορτές σας βοούν στο… ανακαινισμένο σας σπίτι!

Μπείτε στο www.dynamicgroup.gr και δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες της.


Όροι διαγωνισμού:
Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 15/12/2021 23:59 και το όνομα του δικαιούχου θα ανακοινωθεί μέσα από αυτό το άρθρο στις 16/12/2021.
Το δώρο "ανακαίνιση σπιτιού" περιλαμβάνει συγκεκριμένα την προμήθεια και τοποθέτηση της κουζίνας, καθώς και το εσωτερικό βάψιμο του σπιτιού έως 40 τμ.
Το δώρο αφορά οικία εντός του νομού Αττικής.
Το δώρο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα σε 3 μήνες από την ολοκλήρωση του διαγωνισμού
Το δώρο δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με χρήματα.
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Ροή Ειδήσεων