Μαθαίνει τον αντίπαλο η Ελλάδα

ellasΗ μεγάλη ώρα για την Εθνική Ομάδα έφτασε καθώς στις 15:00 το μεσημέρι θα μάθει με ποια ομάδα θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
Στην κλήρωση συμμετέχουν οκτώ ομάδες οι οποίες θα χωριστούς σε τέσσερις ισχυρές και τέσσερις ανίσχυρες. Η Ελλάδα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών μαζί με τις Πορτογαλία, Κροατία και Ουκρανία.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γαλλία, Σουηδία, Ρουμανία και Ισλανδία. Τα ματς θα διεξαχθούν στις 15 και 19 Νοεμβρίου.
Η πρώτη ομάδα που θα βγαίνει στην κλήρωση θα παίξει το πρώτο ματς εντός έδρας. Η πρόκριση θα κριθεί από τα αποτελέσματα στα δύο ματς. Αν δεν προκύψει από εκεί νικητής, το επόμενο κριτήριο είναι τα εκτός έδρας γκολ. Αν και εκεί υπάρξει ισοπαλία, στη ρεβάνς θα ακολουθήσει παράταση και μετά πέναλτι.
Στην Ελβετία θα ταξιδέψουν σήμερα το πρωί ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Τάκης Φύσσας και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΠΟ, Μιχάλης Τσαπίδης. Ο Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στην Πορτογαλία και θα μεταβεί απευθείας στα γραφεία της FIFA στη Ζυρίχη.