Μαργαρίτης: Θα ψηφίσουμε οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση για να αποφύγουμε επαναληπτικές εκλογές

Theodoros-Margaritis

Την πρόθεση της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσει οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση προωθήσει η κυβέρνηση, προκειμένου να μη γίνουν επαναληπτικές εκλογές, γνωστοποίησε ο Θόδωρος Μαργαρίτης, ο οποίος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε: «Στηρίζουμε την κυβέρνηση και για νομοθετική πράξη, αν χρειαστεί, για τις παραιτήσεις βουλευτών».

Ο κ. Μαργαρίτης ανέφερε χαρακτηριστικά «Φυσικά θα ψηφίσουμε την τροπολογία για τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής και τις αποζημιώσεις των βουλευτών της, όπως θα ψηφίσουμε και οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση προβλέπει το να μην πάμε σε επαναληπτικές εκλογές, από καταχρηστικές παραιτήσεις βουλευτών».

«Σε αυτά τα ζητήματα θα στηρίξουμε την κυβέρνηση, γιατί μας ενδιαφέρει να έχουμε ένα αρραγές μέτωπο απέναντι στη φασιστική απειλή για την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής», Κατέληξε.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ στην συνεδρίαση του κόμματος την Τρίτη, τάχθηκε υπέρ της αναστολής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και υπέρ όποιας νομοθετικής ρύθμισης ώστε «να αποτραπούν εκλογές».

Παράλληλα, η δημοκρατική αριστερά η ασκεί κριτική προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ επειδή ζητεί εκλογές και καθιστά «ρυθμιστή τη Χρυσή Αυγή».