Μάκης Βορίδης: Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν κακός στην Βουλή

indexΟ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αφού παραδέχθηκε ότι στο επόμενο πεντάμηνο η κυβέρνηση, δεν θα μπορεί να πει στον κόσμο ότι η κατάσταση έχει αλλάξει προς το καλύτερο, σχολίασε την εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην Βουλή.

Ο κ. Βορίδης, σχολίασε ως «κακή» την παρουσία του ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή και απέδωσε το γεγονός σε τρεις λόγους.

«Τον είδα εξαιρετικά κακό και δεν είναι συνήθως, όπως είναι σε φόρμα» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, και συνέχισε: Δεν ήταν καλός, διότι γύρισε και είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ότι καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να σκίσει το Μνημόνιο και αυτό προκάλεσε χειροκρότημα από την πτέρυγα της ΝΔ. Και μετά γυρνάει να πει – για να φύγει από το αδιέξοδο – ότι θα το σκίσει ο λαός, κάτι που είναι πολύ κακό. (Το δεύτερο σημείο που ήταν) κακό και απαράδεκτο ήταν που γύρισε και είπε (στους βουλευτές της συμπολίτευσης ότι είναι γελοίοι). Και τρίτο σημείο, όπου προφανώς εκνευρισμένος και αισθανόμενος ότι η μάχη δεν πήγε καλά, στο τέλος, όπου δεν δέχθηκε ότι μίλησε ο πρωθυπουργός και τελείωσε και καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του και εκείνος σηκώθηκε και ζητούσε επίμονα το λόγο, μπαίνοντας σε μια διαδικασία διαξιφισμού με τον πρόεδρο της Βουλής για να απαντήσει στον πρωθυπουργό».