Μαφιόζοι τάισαν με ζωντανό άνθρωπο τα γουρούνια

pigs

Η καλαβρέζικη μαφία «έκλεισε» βεντέτα 60 χρόνων μεταξύ αντίπαλων οικογενειών της Ντρανγκέτα διαπράττοντας απίστευτο έγκλημα.

Μαφιόζοι ξυλοκόπησαν με σιδερόβεργες αντίπαλο γκάνγκστερ και στη συνέχεια τον έριξαν στα γουρούνια να τον φάνε ενώ ήταν ζωντανός…

Το θύμα ονομαζόταν Φραντσέκο Ρακόστα και την εντολή για τη δολοφονία του φέρεται να έδωσε ο 24χρονος αρχηγός της αντίπαλης μαφιόζικης Σιμόνε Πέπε, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία στον ιταλικό νότο αυτή την εβδομάδα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με φίλο του που υπεκλάπη από τις Αρχές, ο Πέπε περιγράφει με ανατριχιαστικό τρόπο τη δολοφονία.

«Ήταν μεγάλη ικανοποίηση να τον ακούω να ουρλιάζει. Mamma mia, πόσο ούρλιαζε, αλλά ούτε που με ενδιέφερε. Κάποιος είπε ότι είχαν μείνει μερικά κομμάτι στο τέλος, αλλά εγώ δεν έβλεπα τίποτα. Έλεγα, πόσο πολύ μπορεί να φάει ένα γουρούνι!».

Οι Αρχές θεωρούν ότι ο Σιμόνε Πέπε ευθύνεται για τουλάχιστον άλλες τρεις δολοφονίες αυτού του είδους, περιλαμβανομένης αυτής του Βιντσέντσο Ρακόστα, πατέρα του Φραντσέκο.

Οι δολοφονίες ήταν πράξη αντεκδίκησης για το θάνατο του αρχηγού της μαφίας Ντομένικο Μποναρίγκο το Μάρτιο του 2012.