Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης του Πατριάρχη της Μόσχας

0146180e84c29f2798128262999bc9f2_XLΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας λόγω της επίσκεψης του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρώσων Κυρίλλου.

Από τις 11:00 έως τις 14:00, λοιπόν, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, στο τμήμα της οδού Βασ. Γεωργίου, μεταξύ των οδών Ρηγίλλης και Ηρ. Αττικού και σε όλο το μήκος της οδού Ηρ. Αττικού.

Ο Πατριάρχης Μόσχας  έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου και τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος μαζί με μέλη της Ιεράς Συνόδου. Ο Πατριάρχης Μόσχας επισκέπτεται την Αθήνα 21 χρόνια μετά την ανάλογη επίσκεψη του προκατόχου του Αλέξιου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, ο Πατριάρχης θα συλλειτουργήσει μαζί με τον αρχιεπίσκοπο στο ναό του Αγίου Παντελεήμονα, μια επιλογή που έκανε ο αρχιεπίσκοπος και έχει ιδιαίτερη σημασία, λόγω της παρουσίας μεταναστευτικού στοιχείου (μεταξύ τους υπάρχουν και αρκετοί Ρώσοι). Το μεσημέρι ο Πατριάρχης Μόσχας θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί για το Άγιο Όρος.