Κουβέλης: Επιμένω, ο Σαμαράς είχε αποφασίσει να κάνει εκλογές τον περασμένο Σεπτέμβριο

kouvelis1121

«Νέα μέτρα δυστυχώς θα υπάρξουν, πέρα και ανεξάρτητα από τις προθέσεις που μπορεί να έχει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς» τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη: «η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να τα αποκρούσει αυτά τα μέτρα. Διότι αυτά τα μέτρα, εκτός από το γεγονός ότι θα γονατίσουν την ελληνική κοινωνία, θα την επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο, δεν ωφελούν και για την προσπάθεια της οικονομικής ανάτασης της χώρας».

«Νέο μέτρο είναι ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων, νέο μέτρο θα είναι η άρση των περιορισμών των ομαδικών απολύσεων, νέο μέτρο είναι αυτό που προωθείται με ένα δεύτερο κύμα οριζόντιων απολύσεων στη δημόσια διοίκηση. Ναι μεν οι μεταρρυθμίσεις είναι αναγκαίες, είναι χρήσιμες, αλλά με τον τρόπο που προωθούνται γίνονται απορρυθμίσεις» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Μάλιστα ο κ. Κουβέλης αναφερόμενος στη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στον τηλεοπτικό σταθμό Μega, επέμεινε ότι ο Πρωθυπουργός σχεδίαζε να προκηρύξει πρόωρες εκλογές τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Εξακολουθώ να έχω τη σταθερή εκτίμηση ότι ο κ. Σαμαράς είχε την επιλογή να οδηγηθούν τα πράγματα σε εκλογές περί τον μήνα Σεπτέμβριο, τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Βεβαίως θα επαναλάβω την έκφραση ότι ανέκρουσε πρύμνα κάτω από τις πιέσεις, όσο και τις φωνές -σχηματικός ο λόγος- των Ευρωπαίων και ειδικότερα της κ. Μέρκελ. Ήταν επιλογή» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.