Κορέα: Ανακοινώθηκε το Galaxy Round της Samsung με κυρτή οθόνη!

Samsung-Galaaxy-Round-2

Το Galaxy Round, το πρώτο κινητό της Samsung με κυρτή οθόνη είναι γεγονός και ανακοινώθηκε επίσημα για την κορεατική αγορά από την SK Telecom.
Φυσικά, προσοχή όλων, πέφτει στην κυρτή οθόνη η οποία έχει μέγεθος 5,7 ίντσες είναι τεχνολογίας Super AMOLED και έχει ανάλυση 1080p.
H Samsung αναφέρει ότι το ιδιαίτερο concept της κυρτής οθόνης της συσκευής δεν είναι απλά μέρος του design της και υπόσχεται μία σειρά από software tweaks που θα την εκμεταλλεύονται, όπως η λειτουργία Mirror Side που σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο ενός φωτογραφικού album κλίνοντας το κινητό αριστερά ή δεξιά.
Το πάχος της συσκευής φτάνει τα 7,9 χιλιοστά και το βάρος της φτάνει τα 154 γραμμάρια, ενώ η μπαταρία φτάνει τα 2.800mAh.
Στα υπόλοιπα specs του περιλαμβάνει τετραπύρηνο Snapdragon 800 στα 2.3GHz, 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο με επέκταση μέσω microSD και κάμερες 13 και 2MP.
Η νέα εντυπωσιακή συσκευή λοιπό, θα είναι διαθέσιμη στην Κορέα από τις 10 Οκτωβρίου σε “Luxury Brown” απόχρωση και θα κοστίζει 1 εκατ. won (περί τα 736 ευρώ).
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά.