Κωνσταντίνος Ρήγος: Η Τάνια Τσανακλίδου έχει έναν ιδανικό συνδυασμό…

16c6acd4e4c8e2a24b72b61e9f14cfae_L

Με αφορμή την σημερινή πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης παράστασης, «Καμπαρέ» στο Μέγαρο Μουσικής, ο Κωνσταντίνος Ρήγος μίλησε σε γνωστό περιοδικό.

Ο ταλαντούχος δημιουργός, αναφέρθηκε στο πως «κατάφερε» να πείσει την Τάνια Τσανακλίδου να αποχωριστεί το Πήλιο και να κατεβεί στην Αθήνα για να ξαναπαίξει σε παράσταση…
«Η Τάνια έχει έναν ιδανικό συνδυασμό: είναι ερμηνεύτρια και ηθοποιός. Λόγω της πρότερης εμπειρίας της στο θέατρο, μπόρεσε να προσεγγίσει το ρόλο με την ευαισθησία και την εμμονή που χρειάζεται. Το έργο ήταν το αρχικό κίνητρο. Στην πορεία πιστεύω ότι παρέμεινε επειδή μέσα στους δύο μήνες πρόβας αγάπησε όλο αυτό που γίνεται. Μπήκε τόσο βαθιά στην παράσταση, που είχε τη γενναιοδωρία να φέρει από την γκαρνταρόμπα της κοστούμια τα οποία είχε φορέσει σε παλιότερες παραστάσεις και να τα προσφέρει στη Μαρία και τη Νάντια. Είχαμε τις διαφωνίες μας αλλά και τις συμφωνίες μας. Όπως με όλους. Δουλέψαμε όλοι σκληρά. Σε αυτήν την παραγωγή «διαγωνίζονται» τρεις μεγάλες κατηγορίες, ο χορός, το τραγούδι και η υποκριτική. Δουλεύτηκαν όλα σταδιακά και στην πορεία έδεσαν.»