Κίνηση ανθρωπιάς και προσφοράς για να γίνει ο γάμος

CACHE_620X620_1_1061061

Συγκινητική είναι η πρωτοβουλία της ομάδας “Κίτρινη Αποστολή” η οποία διαδόθηκε μέσα από το διαδίκτυο και αποτελεί μια προσπάθεια να βοηθηθούν δύο νέοι άνθρωποι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ακόμα και χωρίς πόρους.

Ευτυχώς μέσα στη δίνη της κρίσης δεν ξεχάσαμε την ανθρωπιά μας και απλώνουμε “χείρα βοηθείας” στο συνάνθρωπο ακόμα και για τόσο απλές κινήσεις όσο αυτή:ενας λιτός αλλά όμορφος γάμος για δύο νέα παιδιά που θέλουν να ζήσουν μαζί παρα τα οικονομικά εμπόδια.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τα μέλη της αποστολής:

“Σε 2 μήνες και κάτι μέρες τα παιδιά θα παντρευτούν και η κίτρινη αποστολή γνωρίζοντας τη κατάσταση τους, παίρνει την πρωτοβουλία να τους βοηθήσει!!

Και επειδή η επιθυμία τους είναι να παντρευτούν με θρησκευτικό και όχι πολιτικό γάμο, ζητάμε τη βοήθεια του κόσμου και ειδικά όσων έχουν μαγαζιά!! Για ξεκίνημα να πούμε έχουμε βρει ήδη το νυφικό της κοπέλας( έχει κάνει ήδη πρόβες) ,έχουμε βρει τα κουφέτα και κάποιες μπομπονιέρες!

Άρα θα χρειαστούμε κοστούμι και παπούτσια για το γαμπρό…ανθοδέσμη, βέρες, φωτογράφο και ότι άλλο θα χρειαστεί για ένα λιτό και απέριττο γάμο!! Περιμένω λοιπόν τις προτάσεις σας…”.

Πηγή:http://www.neakriti.gr