Κίνδυνος τιμωρίας για την ομάδα και τον Αναστασίου

anastasiouΙδιαίτερα επιβαρυντικό για τον Παναθηναϊκό είναι το περιεχόμενο του φύλλου αγώνα που συνέταξε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης στην έδρα του Απόλλωνα Αθηνών. Μάλιστα, από τη στιγμή που οι «πράσινοι» είναι υπότροποι, για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται να τιμωρηθούν εκ νέου με τιμωρία της έδρας τους.
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο διαιτητής έγραψε πως υπήρξε τρίλεπτη προσωρινή διακοπή του ματς, λόγω ρίψης αντικειμένων από τους οπαδούς του «τριφυλλιού». Επίσης, τονίζει ότι ένα γεμάτο μπουκάλι με νερό χτύπησε τον πρώτο βοηθό του.
Από εκεί και πέρα, ο ρέφερι αναφέρει πως ο Γιάννης Αναστασίου βρέθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και επιτέθηκε φραστικά στον ίδιο και τους βοηθούς του. Μάλιστα, έχει γράψει μέρος των όσων τους είπε ο 40χρονος προπονητής. Όσον αφορά στην τιμωρία της ομάδας, εφόσον οι δικαστές κρίνουν ότι πρέπει να επιβληθεί ποινή έδρας, ενδεχομένως αυτή να διπλασιαστεί λόγω της υποτροπής και να μετατραπεί αυτόματα σε ποινή δύο αγωνιστικών.
Από τη μεριά του, ο Αναστασίου μπορεί να τιμωρηθεί με απλό πρόστιμο ή με ημερολογιακή στέρηση του δικαιώματος να βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού.