Κεδίκογλου: Η ανάρτηση της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» για «σύμπραξη λαού στρατού» θα πρέπει να μας προβληματίσει

ÕÐÏÃÑÁÖÇ ÔÙÍ ÔÏÐÉÊÙÍ ÐÑÏÃÑÁÌÌÁÔÙÍ ÁÅÉÖÏÑÏÕ ÁÍÁÐÔÕÎÇÓ ÁËÉÅÕÔÉÊÙÍ ÐÅÑÉÏ×ÙÍ ÅÕÂÏÉÁÓ ×ÉÏÕ ÓÔÏ ÕÐÏÕÑÃÅÉÏ ÁÃÑÏÔÉÊÇÓ ÁÍÁÐÔÕÎÇÓ (ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ ÊÙÓÔÁÓ/EUROKINISSI)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφέρθηκε στην φημολογία παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Έκανε λόγο για «φημολογία που διασπείρεται εντέχνως» και τόνισε ότι «η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και η Δικαιοσύνη θα συνεχίσει το έργο της», ανεξάρτητα από τη στάση της Χρυσής Αυγής.

Η σύνδεση της Χ.Α με τη συνταγματική νομιμότητα «είναι το συντομότερο ανέκδοτο», δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.
Σχετικά με την ανάρτηση που υπογράφεται από την «Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» και ζητά την «παραίτηση της κυβέρνησης» και τη «σύμπραξη λαού στρατού», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών και των γυναικών που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι «προσηλωμένη στη Δημοκρατία μας».
Παρόλο που υποστήριξε ότι εάν υπάρχουν εξαιρέσεις, πρόκειται για έναν πολύ μικρό αριθμό, οι οποίοι «θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες», πρόσθεσε ότι ένα τέτοιου είδους κείμενο «θα πρέπει να μας προβληματίσει».