Κασιδιάρης: Αν μας βγάλουν εκτός νόμου θα είναι σα να βγαίνουν τα τάνκς στους δρόμους

kasidiaris

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε νέα επίθεση στους ιεράρχες, ενώ υποστήριξε ότι θα είναι υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας “ό,τι και αν κάνουν”.

Συνέχεια στην κόντρα των τελευταίων ημερών της Χρυσής Αυγής με τους ιεράρχες έδωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης από την Κατερίνη όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια νέων γραφείων του κόμματός του λέγοντας: “Θέλουμε στο πλευρό μας τους ιεράρχες που είναι καθαροί. Στις τάξεις της εκκλησίας υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ειναι καθαροί κι αυτό το γνωρίζει όλος ο ελληνικός λαός. Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε κανέναν, εχω μόνο να δώσω μια συμβουλή στους ιεράρχες: Να μην πολιτικολογούν”.

Παράλληλα τόνισε ότι θα είναι οπωσδήποτε υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας, όπου κι αν βρίσκεται αναφερόμενος στις εκκρεμότητες που έχει με τη δικαιοσύνη:

“Δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων σε όποια θέση κι αν βρίσκομαι, ό,τι κι αν έχουν κάνει. Δεν μπορούν να μου στερήσουν τα πολιτικά μου δικαιώματα όποιαδήποτε εκτροπή κι αν κάνουν”.

Ο βουλευτής υποστήριξε ότι ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος βρίσκεται στη φυλακή “γιατί τρομοκράτησε τους Γερμανούς τοκογλύφους”. “Παράνομες” χαρακτήρισε τις διώξεις σε βάρος των στελεχών του κόμματος, ενώ υποστήριξε πως η Χρυσή Αυγή αν βγει εκτός νόμου αυτό “θα είναι μια εκτροπή ανάλογη με αυτή του 1967, θα ειναι σα να βγαίνουν τα τάνκς στους δρόμους..”