Καμμένος: «Απειλή για την πατρίδα το κλείσιμο των αμυντικών βιομηχανιών»

12171393-thumb-large

Σε συνάντηση που είχε στην Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με αντιπροσωπεία των εργαζομένων της ΕΛΒΟ, χαρακτήρισε «απειλή για την πατρίδα», το κλείσιμο των αμυντικών βιομηχανιών.
Ο κ. Καμμένος δήλωσε: «τα ψέματα της κυβέρνησης και οι δήθεν διασφαλίσεις προς την ΕΛΒΟ απεδείχθησαν και η προειδοποίηση που είχαμε κάνει προς τους εργαζόμενους, ότι δηλαδή πάνε για’λουκέτο στην ΕΛΒΟ κατ’ εντολή της τρόικας, φαίνεται ότι είναι η απόφαση της κυβέρνησης».
«Δεν θα κλείσει η κυβέρνηση την ΕΛΒΟ, δεν θα κλείσει τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, δεν θα ξεπουλήσει την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία. Να το πάρουνε χαμπάρι».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, «το κλείσιμο των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας αποτελεί απειλή για την πατρίδα μας, διότι η χώρα θα μείνει χωρίς πυρομαχικά, χωρίς στήριξη για τα οχήματα και τα τεθωρακισμένα, θα μείνει χωρίς αεροπορική βιομηχανία».
«Εάν νομίζει η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ότι θα εκτελέσει την εντολή της τρόικας, θα παραδώσει την Ελλάδα, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Υπάρχει και ο ελληνικός λαός».
Όσον αφορά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, στη ΔΕΘ, ο κ. Καμμένος σχολίασε πως «ο Πρωθυπουργός λέει στους Έλληνες πολίτες να σταματήσουν να ζουν το 2013 και να ξεπαγώσουν το 2021».
«Το success story υπάρχει μόνο στο Μέγαρο Μαξίμου και στους φίλους του επιχειρηματίες».